Recomanda portalul Netul.ro pe Facebook:
Custom Search
Horoscop zilnic. Zodii si compatibilitati


Warning: readfile(http://www.netul.ro/travelo/linkuri-horoscop.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/netulro/public_html/horoscop/stanga.php on line 56


Warning: readfile(http://www.netul.ro/travelo/cpl-linkuri-horoscop.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/netulro/public_html/horoscop/stanga.php on line 58


Dragoste si Relatii - Zodia Berbecului

Este posibil ca nativul Berbec sa nu fie constient de sentimentele celor din jur, deoarece este mai mult atent la propriile sentimente. Cu entuziasmul lui caracteristic, va câstiga întotdeauna cu usurinta interesul si respectul celorlalti, dar pentru a le pastra, are nevoie de multa diplomatie, flexibilitate, toleranta, prudenta si compasiune în relatiile cu ceilalti. Îi plac aventura si “vânatoarea”, competitia, dar pe cât de repede se aprinde, pe atât de repede se raceste dupa ce a obtinut ceea ce a cautat.

Un Berbec trebuie sa gaseasca o relatie cu cineva independent, atragator, cald si care îsi poate vedea singur de viata proprie, cu aceeasi fire ca a lui. Trebuie sa iasa în cautarea perechii ideale la picnicuri, la cluburi, cazinouri, în sali cu jocuri de noroc, în parcuri de distractie, la evenimente sportive, în statiuni sau la teatru. Are o fire pasionala si arzatoare în sentimente, afectuos si generos, dar incapabil sa-si controleze sentimentele. Este permanent atras de sexul opus, de muzica, de haine elegante, înclinat spre flirt, iubind viata sociala. Exista riscul sa se casatoreasca foarte de tânar, în urma unei deziluzii sentimentale.

Erotismul joaca un rol important în viata unui Berbec si este un criteriu esential în aprecierea relatiilor cu cei din jur. Nativul Berbec nu e facut pentru relatii platonice si romantice, ci pentru relatii tumultuoase. Nevoile sale sexuale sunt foarte puternice, desi nu sta prea bine la capitolul romantism si nici fidelitatea nu e una din calitatile sale forte. Are nevoie sa-si exteriorizeze sentimentele si instinctele erotice. Virilitatea Berbecului este la maximum. Uniunea este foarte importanta pentru un Berbec, dar casatoria poate fi precipitata, de unde exista riscul de a gresi. Are nevoie sa se afirme în casnicie, sa se identifice total cu partenerul sau. Cauta aprobarea de la acesta pentru a dobândi încredere în sine, aratând de ce este capabil.

Când un Berbec face curte, nu se va lasa cu una cu doua, iar când i se refuza avansurile, devine nervos si impulsiv. Pentru un Berbec, un afront e o mare nenorocire, dar datorita simtului umorului, trece mai usor peste piedici. Trebuie sa îi fie tolerate si acceptate desele schimbari de comportament si chiar de aspect exterior. E greu sa te apropii de un Berbec, pentru ca de obicei el e cel care doreste sa faca primul pas si sa initieze o actiune de seductie, pentru ca e un cuceritor prin excelenta.

Un Berbec trebuie abordat direct, fara prea multe ocolisuri. Abia dupa ce este complet sedus trebuie lasat sa preia conducerea relatiei. Poate fi cucerit cu discutii despre sport, despre arme, armata, razboi, explorari, politie, masini, coafura, constructii, muzica, literatura, desen, dar în general subiecte barbatesti. E dat gata daca îi este admirat fizicul, daca i se apreciaza înfatisarea, muschii sau trupul (fie femeie, fie barbat). Trebuie sa i se evidentieze personalitatea, calitatile, comportamentul, dar întotdeauna partile bune. O abordare brusca, directa, violenta chiar, care sa-l zapaceasca si miscarile ferme îl cuceresc, deci cu un Berbec nu se umbla cu manusi.